Wie is Agnes?

Waarom ik ontwerper ben

Ik heb van tuinen ontwerpen en inrichten mijn beroep gemaakt omdat ik mensen graag laat zien hoe waardevol een stukje natuur buiten kan zijn. Na werktijd even buiten zitten en je hoofd leeg maken, ondertussen kijk je rond en je bent tevreden met wat je ziet. Wie wil dat nu niet?

Ooit had ik ook een tuin waar ik altijd in bezig was zonder resultaat. Het kostte me veel tijd, geld en energie. Nu geniet ik van mijn tuin en krijg complimenten, en daar hoef ik weinig voor te doen. Zo kan het ook!

Heeft jouw tuin ook veel tijd, geld en energie gekost zonder gewenst resultaat? Dan wordt het nu tijd voor een serieuze aanpak!

 

Gratis schets van jouw nieuwe tuin

Trek je stoute schoenen aan en kom langs bij de inloop-sessie in Galerie Café de Leidse Lente. Ter plekke maak ik een gratis schets van jouw nieuw in te richten tuin of dakterras. Vertel me je wensen en ik vertaal het in een schets waarmee je een stap dichterbij een nieuw ontwerp bent.

Eerstvolgende inloop-sessie:

  • woensdag 11 april 19.00 – 21.30 uur
  • woensdag 25 april 19.00 – 21.30 uur