Wie is Agnes?

Waarom ik ontwerper ben

Ik heb van tuinen ontwerpen en inrichten mijn beroep gemaakt omdat ik mensen graag laat zien hoe waardevol een stukje natuur buiten kan zijn. Na werktijd even buiten zitten en je hoofd leeg maken, ondertussen kijk je rond en je bent tevreden met wat je ziet. Wie wil dat nu niet?

Ooit had ik ook een tuin waar ik altijd in bezig was zonder resultaat. Het kostte me veel tijd, geld en energie. Nu geniet ik van mijn tuin en krijg complimenten, en daar hoef ik weinig voor te doen. Zo kan het ook!

Heeft jouw tuin ook veel tijd, geld en energie gekost zonder gewenst resultaat? Dan wordt het nu tijd voor een serieuze aanpak!

 

Laat een schets maken voor jouw nieuwe tuin

Trek je stoute schoenen aan en maak een afspraak bij Baak Tuinmaterialen in Leiderdorp. Samen bespreken we de wensen voor je tuin en kijk ik naar de mogelijkheden. Ter plekke maak ik een schets van jouw nieuw in te richten tuin of dakterras waarmee je een stap dichterbij een nieuw ontwerp bent. Na afloop stuur ik je een passend planten advies per e-mail. Baak Tuinmaterialen heeft 12 proeftuinen ingericht waar je volop inspiratie kunt opdoen.

Eerstvolgende Tuinontwerp dag:

  • zaterdag   11 mei 10.00 – 16.00 uur

Kosten: € 65,-