Boeket

15 juni 2017

Of we goed zijn aangekomen vraagt ze. “Ja hoor, prima,” antwoord ik. Na het opnoemen van enkele wetenswaardigheden over de stad waar we vanwege een business-trip naartoe mochten, krijg ik een bloemlezing over het boeket.

“Prachtig is het. Echt heel mooi!” Alle bloemen worden beschreven, inclusief de status van de bloemen al dan niet nog in de knop.

In stilte bedenk ik hoe makkelijk het is je leven te delen met een laptop waarmee de hele wereld binnen handbereik is. Een boeket voor beide moeders is in enkele minuten besteld vanaf het kingsize hotelbed aan de andere kant van de oceaan. Kleine moeite, groot plezier!

Online
Bestellen via internet is één van mijn ‘guilty pleasures’ moet ik bekennen. Behalve bloemen bestel ik vaak artikelen voor in huis of cadeautjes voor vrienden en familie. De dagelijkse boodschappen doe ik trouw bij de kleine middenstanders in de buurt omdat het zo belangrijk is dat zij er zijn, en ook blijven. Online shoppen voor huis en tuin is wel erg leuk en makkelijk tegenwoordig. De keus is enorm en het is heel eenvoudig om merken en prijzen te vergelijken.

Verrassing
Zo was ik op zoek naar verschillende soorten tomaten voor mijn balkon-moestuin, maar niet gevonden bij de tuincentra in de buurt. Nu heb ik online gele- pruim- en snoeptomaten gekocht. Dit is de eerste keer dat ik moestuinplantjes online koop. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit en de wijze van verpakken. Als de plantjes levend en goed verpakt geleverd worden, ga ik beide vaders binnenkort met een pakketje voor tuin en balkon verrassen!